ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bets av delfin på smekmånaden

Gustaf Eriksson · 30 Nov 2012
Uppdaterad 30 Nov 2012
Bets av delfin på smekmånaden   Delfinen på bilden har ingenting med artikeln att göra.

Bets av delfin på smekmånaden Delfinen på bilden har ingenting med artikeln att göra. Foto: Scanpix


Delfiner verkar vänliga och människokära. Men skenet kan bedra. När svenska Sabina Cadbrand simmade med delfiner på sin smekmånad löpte en hane amok och bet flera turister blodiga, rapporterar Aftonbladet.

klar

Artikellänk är kopierad

I början gick allt bra när de nyblivna makarna Sabina Cadbrand och Christofer Stenström besökte delfinparken på turistön Isla Mujeres i Mexiko.  Men när det kom till momentet "fri lek med delfiner" gick något väldigt fel, rapporterar Aftonbladet. 

Tillsammans med sex andra turister skulle Sabina och Christofer ställa sig i en bassäng och plaska med två delfiner, en hane och en hona.  Efter en stund skrek en kvinna att hon blivit biten. Sedan ropade en annan kvinna hysteriskt samma sak. Då kände Sabina att något rörde vid benet. – Den hade kommit mot mig. Jag kände hur den hade hela mitt lår i sin mun och tryckte till. Jag kände jättetydligt att jag blivit biten. Det gjorde jätteont, säger hon till Aftonbladet.

Turisterna flydde upp ur bassängen. De bitna blödde kraftigt. En av dem fick föras till sjukhus för vård.  – Vi befann oss i scenen i ”Hajen", fast med delfiner, säger Christofer Stenström till Aftonbladet. Turisterna fick aldrig någon förklaring till det inträffade.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro