ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Beviset: Thomas Müller är Farbror Frej

Tomas Lundin · 10 Jul 2014
Uppdaterad 10 Jul 2014

Müller är bäst med boll. Om du tvivlar kan du se det här klippet.

klar

Artikellänk är kopierad

På planen brukar VM-stjärnan Thomas Müllers teknik kallas för ”funktionell”. Det betyder att det han gör inte ser så spektakulärt ut men att det är precis tillräckligt för att kunna göra det han ska. Med fem mål på sex matcher i VM är det lätt att hålla med.

Inte heller på dansgolvet är det tal om några sambatakter från Bayern Münchens 24-åring. Ett Vine-klipp som just nu gör en jorden runt-resa visar Müller studsa runt på ett dansgolv med moves som för tankarna till Galenskaparnas gamle tokstolle Farbror Frej. Och vad är det han gör med händerna? Müller dansar (?) bredvid målvakten Manuel Neuer som visar prov på sitt hyllade fotarbete men som inte verkar ha uppdaterat sina moves sedan mellanstadiet.

Klippet förefaller vara från någon Bayern München-tillställning. Saker som talar för det: Långa strumpor till shorts av Sydtyskt mode samt att det ser ut som att Arjen Robben fladdrar förbi sippandes på en drink med sin karakteristiskt framåtlutade stil. Om Tyskland vinner över Argentina hoppas vi att få se den här segerdansen igen.Nedan: 18 avsnitt i rad av Farbror Frej och Thomas Müllers dans igen, den här gången med karakteristisk bayersk musik

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro