ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bianca Ingrosso är singel igen – Funkade inte”

Natalie Demirian · 21 Jan 2019
Uppdaterad 21 Jan 2019
Bianca Ingrosso och Philippe Cohen har gjort slut.

Bianca Ingrosso och Philippe Cohen har gjort slut. Foto: TT


Bianca Ingrosso, 24, och pojkvännen Philippe Cohen, 24, har gjort slut. Det bekräftar Bianca Ingrosso för Aftonbladet. – Vi kommer alltid att älska varandra, men det funkade liksom inte, säger hon till tidningen.

klar

Artikellänk är kopierad

”Wahlgrens värld”-stjärnan och influencern Bianca Ingrosso och Philippe Cohen träffades år 2014 och flyttade ihop i höst efter att ha haft ett långdistansförhållande under en längre period. Men kort därpå meddelande Bianca Ingrosso att de hade flyttat isär, men att de fortfarande var tillsammans. Men nu står det klart att paret har gjort slut.

– Det var egentligen ingenting som hände. Vi kommer alltid att älska varandra, men det funkade liksom inte, säger hon.

Hon berättar även att hon har känt sig vilse och går i terapi.

– Jag kan inte säga att jag har tappat bort mig själv, men jag har lite tappat vad som är viktigt för mig. Jag är ganska bra på att ge det som kanalerna vill ha och kan ibland ha trott att så länge de är nöjda så är jag nöjd. Men nu har jag kommit till en insikt om vad som är viktigt för mig. Det är den balansen jag håller på att hitta nu. Saker har gått så himla fort sen första säsongen, säger hon till tidningen.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro