ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bianca Ingrosso: Vi har absolut börjat bråka mer”

Natalie Demirian · 15 Feb 2018
Uppdaterad 15 Feb 2018

Foto: IBL/Magnus Ragnvid/Kanal 5


En av Sveriges mest kända familjer är tillbaka i rutan med en tredje säsong. Precis som i tidigare säsonger av Wahlgrens värld” blir det mest fokus på Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso. – Jag hade aldrig kunnat tro att det skulle gå så här bra, säger Bianca Ingrosso om tittarsuccén.

klar

Artikellänk är kopierad

Bianca Ingrosso, 23, säger att hon kan tänka sig att fortsätta med reailtyserien så länge det inte påverkar familjen på ett negativt sätt.

– Men man vill ju sluta på topp så klart.

Hon säger att de alltid har varit ”extremt nära varandra i familjen”. Även om serien främst fokuserar på Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgrens liv får tittarna även fortsätta att träffa de andra familjemedlemmarna.

– Det är svårt att komma närmare än vad vi var innan vi började spela in serien. Men visst, alla familjer vill väl sätta upp kameror hemma för att se hur det ser ut när man bråkar, vem som hade rätt och så har ju vi haft det. Så vi kanske har fått mer förståelse för varandra, till exempel att jag har börjat förstå mer hur mamma ser på saker och ting.

Men att spela in ”Wahlgrens värld” med mamma Pernilla Wahlgren är inte helt smärtfritt.

– Vi har absolut börjat bråka mer, dels för att vi också är kollegor nu. Vart hittar man den balansen? Var är man mor och dotter, var är man kollegor, var är man vänner? Det är mycket företagssnack och avtal och så vidare som ska skrivas på och det kan bli bråk då också.

Men Bianca Ingrosso menar att det mest utmanande med inspelningarna är det man inte får se i serien.

– Det svåraste är att underhålla alla sina andra jobb samtidigt. Det blir inte heller bra tv om jag bara sitter vid datorn, går på möten eller svarar på mejl. Så det gäller verkligen att planera rätt.

Utöver ”Wahlgrens värld” på Kanal 5 sitter Bianca Ingrosso numera även i ”Talang”-juryn i TV4. Dessutom har hon en populär Youtube-kanal, en blogg, en podcast och en stor följarskara i andra sociala medier.

– Jag tror fortfarande inte riktigt att jag förstår allt som har hänt sedan programmet började sändas. Det går verkligen bra, och det känns jättekul. Men jag kommer nog aldrig att bli en sådan som stannar upp och förstår vad som händer. Jag bara kör, säger hon och fortsätter:

– Skulle jag sätta mig och tänka på det så skulle jag få panik. Min grej är att jag är personlig och öppen. Sedan får det bära eller brista.

Hon har tidigare varit öppen med att hon har drabbats av panikångestattacker och hur hon nu jobbar med att ta hand om sig själv bättre.

– Dels så har jag ett bra team som planerar för mig i minsta detalj så att jag inte hamnar där igen. Och både TV4 och Kanal 5 tar hand om mig, erbjuder psykologhjälp och lyssnar mycket på vad jag behöver. Sedan försöker jag att inte ha för mycket planerat, jag tackar nej till mycket och fokuserar på mitt välmående. Det roliga med min framgång är att jag har möjlighet att tacka nej till sådant som bara blir för mycket, och att jag kan tacka ja till det jag faktiskt vill göra.

Den tredje säsongen av ”Wahlgrens värld” startar torsdag den 15 februari klockan 21.00 på Kanal 5 och på Dplay.

pil
Bianca Ingrosso

Ålder: 23 år.Familj: Pojkvännen Philippe Cohen, syskonen Benjamin, Oliver och Theo, föräldrarna Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso.Gör: Tv-profil och influencer.Aktuell: Med ”Wahlgrens värld” på Kanal 5 och ”Talang” i TV4.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro