ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bieber: Man glömmer att jag är en verklig person

Anneli Sandberg · 10 Dec 2013
Uppdaterad 10 Dec 2013

Justin Bieber tycker att media har gått så hårt åt honom att han jämför det med mobbning.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Alloverpress

Det är i en radioshow med Ryan Seacrest som artisten Justin Bieber berättar om hur han känt då media gått för hårt åt honom.

– Människor ser inte mig när jag lever som en 19-åring. Jag försöker fortfarande hitta mig själv och när media går så hårt åt mig så är det inte annorlunda än när man blir mobbad i skolan.

Stjärnan är aktuell med sin andra dokumentärfilm ”Justin Biebers believe” där han menar att folk kommer få se hur han är som person, skriver Female first.

– Jag gör förstås också misstag när jag växer upp. Jag är inte perfekt. Man glömmer att jag är en verklig person och att jag måste få göra misstag och växa mig starkare, säger han i intervjun.  

Och han har verkligen haft ett år fyllt med misstag. Han har skändat den argentinska flaggan på scenen, han har filmats av ett fan då han sover på ett hotellrum, han har sprayat graffiti på en hotellvägg i Australien och han rapporterats ha besökt en bordell i Brasilien.

Ibland får Justin Bieber vara som en vanlig 19-åring.
Ibland får Justin Bieber vara som en vanlig 19-åring.
klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro