ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bieber sägs beredd göra faderskapstest

Tomas Lundin · 7 Nov 2011
Uppdaterad 7 Nov 2011
Justin Bieber tog under söndagen emot pris på MTV-galan i Belfast. Så fort han är hemma från Europa ska stjärnan vara beredd att göra faderskapstest.  

Justin Bieber tog under söndagen emot pris på MTV-galan i Belfast. Så fort han är hemma från Europa ska stjärnan vara beredd att göra faderskapstest.   Foto: Scanpix


Justin Bieber är övertygad om att han inte är pappan till Mariah Yeaters barn. Stjärnan ska nu vara beredd att göra ett faderskapstest – och sen stämma lycksökerskan.

klar

Artikellänk är kopierad

Enligt Mariah Yeater hade Bieber och hon sex backstage i samband med en konsert. Dottern som nu är tre månader gammal ska vara Biebers, enligt den stämningsansökan som lämnats in. 

Biebers representater har legat lågt med uttalanden om fallet, men enligt källor till TMZ ska han nu vara beredd att göra faderskapstest så fort han återvänder till USA från Europa. 

När faderskapstestet visar att Bieber inte är pappan ska flickidolen stämma den unga mamman, enligt TMZ:s uppgifter. 

Om det i stället visar sig stämma att Bieber är pappa till barnet kan det samtidigt slå tillbaka på Yeater, eftersom stjärnan var 16 år gammal vid tiden för det påstådda samlaget och därmed att betrakta som minderårig.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro