ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Big Brother-deltagaren som misstänktes för sexövergrepp: Kvinnan har bett om ursäkt

Aron Andersson · 7 Nov 2014
Uppdaterad 7 Nov 2014

Foto: Kanal 9


klar

Artikellänk är kopierad

Två män skickades ut ur Big Brother-huset efter att sexuella närmanden mot en kvinnlig deltagare. Nu talar en av dem ut om händelsen.

Det var i oktober i år som de två manliga deltagarna i dokusåpan ”Big Brother” stängde in sig i ett rum med den kvinnliga deltagaren och försökte få henne att utföra oralsex på en av dem. Händelsen sändes live klockan tre på natten och resulterade i en polisutredning kring det misstänkta sexövergreppet.

Förundersökningen lades senare ner då åklagaren menade på att det saknas bevis för uppsåt. De två männen kastades däremot ut ur Big Brother-huset och nu har en av dem talat ut i Sveriges Radio, skriver Aftonbladet.

– Det som hände där händer nästan varje fest och varje gång man får in alkohol i huset. Jag har pratat med kvinnan själv efter detta och hon tycker det är tråkigt och har till och med bett om ursäkt till mig eftersom jag åkte ut, säger han till P4 Sjuhärad.

Mannen berättar dessutom att han drabbats av ångestattacker efter hur det skrivits om händelsen.

– Jag sov knappt de första tio dagarna och hade en kraftig klump i magen, nästan panikångest. Det stod knappt att jag var misstänkt i tidningarna, utan det stod att jag ”var” en våldtäktsman och försökt tvinga någon till sex och orala handlingar. Jag ville inte ens läsa klart.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro