ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

BILDSPEL: Kändisvärldens snabbaste förlovningar

Emma Björkman · 7 Okt 2013
Uppdaterad 8 Okt 2013

Glee-stjärnan Naya Rivera och Big Sean bytte ringar efter ett halvår. Och för Kaley Cuoco i ”Big bang theory” och Ryan Sweeting dröjde det bara tre månader. Här är kändisparen som varit snabbast med att ringmärka varandra och ta snabbfilen nedför altargången.

klar

Artikellänk är kopierad

BILDTEXTER:  1. ”Big bang theory”-stjärnan Kaley Cuoco, 27 och tennisspelaren Ryan Sweeting, 26, var ett par i tre månader innan de förlovade sig i september i år. Kaley Cuoco sa till ”Entertainment tonight” att ”det kan verka lite galet men det fungerar för oss”.  2. I förra veckan bekräftade ”Glee”-stjärnan Naya Riveras, 26, talesperson att hon och rapparen Big Sean, 25, bytt ringar efter att de varit tillsammans i sex månader.  De träffades via Twitter och visade upp sig som ett par för första gången i april i år.  3. Skådespelaren Scarlett Johansson, 28, och den franske journalisten Romain Dauriac, 31, förlovade sig i september i år efter att ha varit ihop i tio månader.  4.  Ingen har väl glömt Kim Kardashians, 32 och basketspelaren Kris Humphries, 28, expressromans? Efter ett halvår tillsammans förlovade de sig. De gifte sig i augusti 2011 men efter bara 72 dagar som äkta makar ansökte de om skilsmässa.  5.  Större tur i kärlek har syrran Khloé Kardashian Odom, 29 haft. Efter en månad tillsammans 2009 bekräftade hon och basketspelaren Lamar Odom, 33, att de förlovat sig. De gifte sig i september 2009 och håller fortfarande ihop.   6.  Britney Spears, 31, hittade kärleken på jobbet i sin bakgrundsdansare Kevin Federline, 35. Efter bara tre månader som pojkvän och flickvän visade de upp sina förlovningsringar i juli 2004. De gifte sig samma år och skilde sig i juli 2007.  7. Brian Austin Green, 40, och Megan Fox, 27, förlovade sig för andra gången 2010 tog det bara 23 dagar från det att ringen satt på hennes finger till dess att de hade vandrat nedför altargången.   8. Donald Trumps dotter Ivanka Trump, 31, och affärsmannen Jared Kushner, 32, förlovade sig i juli 2009. Tre månader senare var de gifta.  9.  Den amerikanske fotbollsspelaren Tom Brady, 36 och fotomodellen Gisele Bündchen, 33, måste ha haft en effektiv bröllopsplanerare. Han friade till henne i januari 2009. En månad senare gifte de sig i en liten ceremoni i Santa Monica, Kalifornien.  10. Filmstjärnan Reese Witherspoon, 37, började dejta talangscouten Jim Toth, 43, i februari 2010. I december samma år förlovade de sig och i mars 2011 sa de ”ja” till varandra.   11.  Skådespelaren Orlando Bloom, 36 och fotomodellen Miranda Kerr, 30, förlovade sig efter tre år tillsammans i juni 2010. Men sedan gick det snabbt. En månad senare i juli bekräftade paret att de gift sig under en intim ceremoni.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro