ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bill vill inte göra en Twilight”-vampyr

Emma Björkman · 4 Jul 2014
Uppdaterad 4 Jul 2014
Bill vill inte göra en ”Twilight”-vampyr

Bill vill inte göra en ”Twilight”-vampyr Foto: Gustav Gräll


När Bill Skarsgård spelade in säsong två av Hemlock grove” hade han ett mål – hans vampyrkaraktär Roman ska inte likna de ­åtråvärda ”Twilight”-vampyrerna. – Jag vill inte att det ska se sexigt ut att bli biten av mig, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Lagom till att många går på semester släpper Netflix säsong två av den mörka dramaserien ”Hemlock grove” som produceras av skräckmästaren Eli Roth. Trailern till den nya säsongen avslöjar att det blir mer gore och blod än tidigare. 

– Det är mer grafiskt i säsong två och man får se Landon Liboirons varulvstransformation på ett annat sätt. Det ser mycket obehagligare ut den här gången, han drar av sin egen hud bland annat, säger Bill Skarsgård, 23.

Även hans egen rollfigur, vampyren Roman Godfrey får sin beskärda del av blod.

– För mig var det viktigt att Romans attacker ska se grafiska ut. Jag vill inte att det ska se sexigt ut att bli biten av mig, säger han och fortsätter:

– På grund av ”Twilight” och andra filmer på senare år finns det en romantisering av att bli biten av en vampyr, att det är något sensuellt. Jag hoppas att ingen vill bli biten av Roman utan att det ska se brutalt ut, att det ska se ut som att pulsådern slits av och det sprutar blod. 

Trailern visar även hur Bill Skarsgårds rollfigur äter blodiglar från bröstet på en äldre man.

– Blodiglarna som jag åt var gjorda av gelé. Jag tyckte inte att själva igelgrejen var vidrig, däremot oroade jag mig för att jag skulle råka få lite av mannens brösthår i munnen när jag tog loss iglarna. Det hade jag tyckt varit äckligt. Men det gick bra. 

Bill Skarsgård berättar att han avvaktar med andra roller tills han vet om det blir en ny säsong av ”Hemlock grove”. 

– Det vore kul att göra en tredje säsong. Jag har fått -lite förfrågningar på andra saker men det beror på vad som händer med serien.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro