ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bilmeck skrev Top Gun-hit

Metro · 1 Dec 2013
Uppdaterad 1 Dec 2013
Bilmeck skrev Top Gun-hit

Bilmeck skrev Top Gun-hit


klar

Artikellänk är kopierad

1.  Morden i Sandhamn. När den tredje säsongen av ”Morden i Sandhamn” tar sin början skakas sommaridyllen av en hemsk upptäckt när några barn hittar en förruttnad arm i en plastpåse. Kriminalkommissarie Thomas Andersson  blir inkopplad och han tar hjälp i utredningen av Nora Linde i och med hennes goda kunskaper om Sandhamn. TV 4, 21.00.

2.  Mistresses. De fyra vännernas liv är fortsatt komplicerat i säsongsavslutningen av ”Mistresses”, där gänget är på väg mot Palm Springs. Joss känner till att Harry mixtrat med Savis faderskapstest, men vet inte hur hon ska berätta det för Savi. TV 3, 23.00.

3. Hitlåtens historia. När ”Hitlåtens historia” är -tillbaka avslöjas bland annat att texten till gruppen Berlins monsterhit ”Take my breath away”, från filmen ”Top gun”, skrevs i all hast av bilmekanikern Tom Whitlock. Ett halvår senare fick Whitlock ta emot en Oscar. SVT 2, 22.15.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro