ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Björnstammen bjuder på hemliga gäster i Malmö

Conny Emmelin · 26 Aug 2011
Uppdaterad 26 Aug 2011
Den Svenska Björnstammens och The Arks spelningar krockar i kväll. Men killarna är inte rädda för konkurrensen. – De har ju världens jäkla show, säger Kim Dahlberg.

Den Svenska Björnstammens och The Arks spelningar krockar i kväll. Men killarna är inte rädda för konkurrensen. – De har ju världens jäkla show, säger Kim Dahlberg. Foto: kinga lezanska sjölin


Den Svenska Björnstammen räds inte konkurrensen från The Ark. Har två hemliga gäster i rockärmen.

klar

Artikellänk är kopierad

Det kan vara den största krocken på årets Malmöfestival. Superheta Den Svenska Björnstammen spelar på Posthusplatsen samtidigt som The Ark gör sin sista Malmöspelning någonsin på Stortorget. Men Björnstammen räds inte konkurrensen. – Vi spelade samtidigt som dem på Siesta också och det var mycket folk hos oss. Men visst är det synd att vi själva missar The Ark. De har ju världens jäkla show, säger Kim Dahlberg, en av bandmedlemmarna. Spelningen i kväll på Malmöfestivalen avslutar Den Svenska Björnstammens supervecka. Deras låt ”Vart jag mig i världen vänder” har seglat upp överst på svenska Spotify, högt upp på Itunes och spelas flitigt på radio. – Det är riktigt roligt. Jag trodde inte att det skulle gå men låten fungerar väldigt bra, säger Kim Dahlberg. Sedan bandet gick till final i musiktävlingen Metro on Stage förra året har karriären rullat på. Nu till hösten ska de spela in material till ett album som de hoppas att de ska bli klara med i år. Arbetet med plattan tar vid nu efter spelningen på Malmöfestivalen som blir sommarens sista konsert. – Vi slår verkligen på stora trumman med mycket ljus. Vi kan inte spela så tidigt på grund av den ljusshow vi har, säger Dahlberg. Och fortsätter: – Vi kommer att ha två hemliga gäster också. Det är två akter som spelat på festivalen tidigare, mer vill jag inte säga. Var: Posthusplatsens stora scen.  När: Fredag kl 00.00.

klar

Artikellänk är kopierad

Conny Emmelin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro