ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Björn:Vem som helst har chans på mig”

Marijana Dragic · 27 Nov 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Björn Gustafsson är aktuell med en ny DVD. 

Björn Gustafsson är aktuell med en ny DVD.  Foto: Henry Lundholm


klar

Artikellänk är kopierad

Björn Gustafsson har kop­plats ihop med flera svenska fotomodeller, men flick­favoriten själv hävdar att en vanlig tjej har lika stor chans att fånga hans hjärta.– Vem som helst har chans på mig. Man måste tro på sig själv och gör man det kan vad som helst hända, säger Björn.

Efter en timeout, som föregicks av för många uppdrag, och slutligen ett sammanbrott är komikern tillbaka med dvd:n ”Björn Gustafsson – ett livsverk”.– Att släppa en dvd efter så kort tid är ju lite absurt. Så vi spelade på det, säger han.

Nuförtiden håller han ett lugnare tempo och låter sin agent sålla bland erbjudanden.– Man kan inte hinna med allting. Numera lyssnar jag mer på min magkänsla.

Men det råder ingen brist på förslag och till nästa år kommer hans första kärlek att få större utrymme.– Jag vill satsa mer på skådespelandet. Jag har fått en del erbjudanden men det är inget jag vill berätta om än.– Har jag råd kommer jag också att finansiera lite egna projekt, göra sånt som jag själv vill, säger Björn.

Innan dess ska ytterligare avsnitt av Parlamentet spelas in. Men någon comeback på Melodifestivalen är det inte tal om.– Det skulle inte gå att uppfylla förväntningarna.

klar

Artikellänk är kopierad

Marijana Dragic
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro