ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Blaine behöver läkarvård

Patrick Ekstrand · 8 Maj 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011
David Blaine visar upp sin skrynkliga hand efter fem dagar i glassfären.

David Blaine visar upp sin skrynkliga hand efter fem dagar i glassfären. Foto: MIKE SEGAR/REUTERS


klar

Artikellänk är kopierad

Magikern David Blaine som har tillbringat den senaste veckan i en jättelik guldfiskskål behöver läkarvård när han kommer upp eftersom hans skinn har börjat lossna. Efter fem dagar i glassfären på Lincoln Center i New York meddelade Blaine att han kände stickningar i huden och hans talesman Pat Smith sa på söndagen att skinnet på Blaines händer har börjat lossna.- Läkarna är oroliga för att han håller på att utmattas, sa han enligt BBC online.

Blaine, som har bantat 23 kilo i januari eftersom det skulle minska hans syreförbrukning, löper även andra risker, bland annat nervskador och sömnbrist.

Han kommer upp igen under måndagen, men bara för en kort stund. Sedan ska han försöka slå världrekordet i att hålla andan under vattnet. Det nuvarande rekordet ligger på 8 minuter och 58 sekunder. Blaine planerar att ha på sig handbojor och vara inlindad i knappt 70 kilo kätting under rekordförsöket.

klar

Artikellänk är kopierad

Patrick Ekstrand
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro