ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Blandade känslor för Outtrigger och Stenmarck

Emma Björkman · 1 Mar 2014
Uppdaterad 1 Mar 2014

Outtrigger och Martin Stenmarck snubblade på mållinjen och slogs ut av Helena Paparizou respektive Linus Svenning. – Det är blandade känslor, säger Simon Peyron i Outtrigger.

klar

Artikellänk är kopierad

Outtrigger och Martin Stenmarck missade att gå vidare till finalen efter att ha förlorat sina dueller.
Outtrigger och Martin Stenmarck missade att gå vidare till finalen efter att ha förlorat sina dueller.Foto: Janerik Henriksson/TT

Stämningen är något dämpad vid Outtriggers bord i green room efter sändningen. – Det är blandade känslor. Vi hade velat gå till final men vi hamnade i en hård duell mot Helena och vi är nöjda med vår insats, säger sångaren Simon Peyron. – Jag hade det på känn. Helena är folkligare än oss, fyller gitarristen Timmy Andersson i. På genrepet på fredagen hade Simon Peyron problem med gallret till sin bur. När bandet skulle sjunga första gången i direktsändning strulade hans mask. – Det blev något fel med spännet men det löste sig i sista sekund, säger han. Men bandet kommer inte att hålla tillbaka på efterfesten trots att de missade finalen med en hårsmån. – Nej, vi är glada att det var så många svenskar som röstade på oss, säger Simon Peyron. Martin Stenmarck, som förlorade i duell mot debutanten Linus Svenning, skrattar som svar på frågan om han kommer att festa eller deppa på lördagsnatten. – Jag festar alltid. Det finns inget deppläge, säger han. Han förklarar att det känns ”förvånansvärt bra” trots förlusten. – Både min låt och Linus låt är starka men hans är mer direkt. Min tar längre tid innan den sätter sig, säger han och fortsätter: – Jag har varit i två väldigt bra deltävlingar, det fanns andra deltävlingar jag hellre hade varit i om jag säger så. Jag är nöjd med min insats. 

Läs mer: SVT om teknikstrulet – Datorerna låste sig

Läs mer: Nu vet SVT vilket bidrag som röstfuskade

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro