ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Blev nekad en andra dejt – krävde tillbaka pengarna för drinken

Hugo Ewald · 26 Sep 2015
Uppdaterad 26 Sep 2015

Foto: Antonio Guillem Fernández/Alamy/Skärmdump


En kvinna i London blev efter en dejt med en man tillfrågad om hon skulle vilja gå på ännu en träff. Men när hon tackade nej reagerade mannen starkt, och krävde tillbaka ungefär 60 kronor för den drink han tidigare köpt åt henne.

klar

Artikellänk är kopierad

Den 24 september publicerade en brittisk pubägare en SMS-konversation från en av hans vänner på Twitter, någonting Daily mail också rapporterat om. Konversationen skildrade efterdaningarna av en dejt den kvinnliga vännen hade haft med en man som enligt pubägaren var ”bokstavligt talat den vidrigaste personen i världen”.

Textkonversationen börjar med att mannen, på ett ganska trevligt sätt, frågar kvinnan om en andra dejt. Till svar möts han av att kvinnan tackar för dejten, men att hon är osäker på om de skulle passa bra tillsammans.► LÄS MER: Ubers taxichaufför bjöd Rebecka, 26, på dejt: "Det var obehagligt"

Men mannen ger inte upp för det, och erbjuder sig att laga mat om honom. Han blir återigen nekad, men fortsätter ändå att tjata.

Till slut inser han att det är kört, och blir otrevlig.

”Du är orättvis och jag ångrar nu att jag bjöd dig på en drink. Skulle du kunna betala tillbaka pengarna? Det vore rättvist”, skriver han.

Kvinnan erbjuder sig att betala tillbaka de ungefär 60 kronor drinken kostade. Men redan dagen efter fortsätter mannen att SMS:a för att fråga henne om hon faktiskt fört över pengarna.

Enligt Daily mail som varit i kontakt med kvinnan ska den första dejten ha varat i 45 minuter.► LÄS MER: ”Han åt upp all min mat” – svenska tjejers värsta Tinder-dejter

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro