ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bli Blondinbellas högra hand

Tomas Lundin · 14 Aug 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

Sveriges mest lästa bloggare, Blondinbella, klarar inte av trycket. Nu söker hon en assistent. Och erbjuder även Alex Schulman en tjänst.När man ringer Blondinbellas telefon är det allt som oftast upptagetton i luren. Den unga bloggstjärnan behöver nu en högra hand.

– Jag vill inte gå sönder som 17-åring, säger Isabella Löwengrip till metro.se.Sommaren skulle bli en viloperiod för Blondinbella, men har i stället varit full av åtaganden. Nu när skolan startar igen behöver hon hjälp.– Från att ha haft MVG i allt fick jag IG-varningar förra terminen för att jag missat skoluppgifter. Jag vill ha toppbetyg.Behöver du det? Du har ju redan skapat dig ett namn och driver ett eget företag.– Jag antar att jag skulle kunna leva som någon sorts B-kändis några år till, men jag vill bli advokat.Assistenten kommer att jobba deltid med att ordna praktiska saker som att ordna möten, boka flygbiljetter och fungera som kontakter med media, företag och läsare.Vem är det du söker?– Jag säger ingenting om ålder och erfarenhet, men det ska vara en person som är stresstålig och som har ett intresse av bloggen.Däremot lovar Isabella Löwengrip att det även i fortsättningen bara kommer vara hon som skriver på bloggen.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro