ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bli proffs på paket

Hanna Göransson · 17 Dec 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Paketexperten Marlene Ellnebrant (till höger) på Surprisehouse använder dubbelhäftande tejp till inslagningen. – Det ska se hemmagjort ut i år, säger vd Annica Thorberg (till vänster). Hon kallar den för Lovikkatrenden. Ekologiska paket är en annan trend i år.

Paketexperten Marlene Ellnebrant (till höger) på Surprisehouse använder dubbelhäftande tejp till inslagningen. – Det ska se hemmagjort ut i år, säger vd Annica Thorberg (till vänster). Hon kallar den för Lovikkatrenden. Ekologiska paket är en annan trend i år. Foto: Urban Brådhe


Inslagningsexperten tipsar om hur du får fina klappar

klar

Artikellänk är kopierad

Har du julfyndat svårinslagna klappar? Metro tog hjälp av inslagningsexperten Marlene Ellnebrant för att få tips om snygga paket. – Dubbelhäftande tejp skiljer proffsen från amatörerna. Då kan man vika in kanten så att tejpen inte syns. Anpassa paketet efter vem som ska få det, tipsar Marlene. Det finns egentligen bara ett nono: – Att slå in en flaska i folie är döfult och jätteute. Är det okej att slå in i tidningspapper?– Javisst, det är kreativt. Fina påsar funkar också. För den som vill lägga ner det där lilla extra på paketinslagningen tipsar Marlene om att använda båda sidorna av papperet. Och att lägga lite extra energi på att dekorera. Svårast att slå in är stora oregelbundna saker. – Jag har slagit in en cykel i rött cellofanpapper efter dess form. Det var en utmaning, säger Marlene.

klar

Artikellänk är kopierad

Hanna Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro