ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Blir spännande att se mer”

TT Spektra/Metro · 1 Dec 2011
Uppdaterad 1 Dec 2011
Det som gör störst intryck på Metros testpanel, Linus Wiklund, 8, Kalle Sandberg, 8, och Isabella Sandberg, 6, är när seriens åttaårige huvudperson Charlie (Tea Stjärne) lämnas in på ett barnhem av Kurre (Gustaf Hammarsten) i första avsnittet. Betyget? Fyra Glober. 

Det som gör störst intryck på Metros testpanel, Linus Wiklund, 8, Kalle Sandberg, 8, och Isabella Sandberg, 6, är när seriens åttaårige huvudperson Charlie (Tea Stjärne) lämnas in på ett barnhem av Kurre (Gustaf Hammarsten) i första avsnittet. Betyget? Fyra Glober.  Foto: Urban Brådhe


En övergiven flicka, en klantig ficktjuv och ett gäng klappnappare. I dag har ­julkalendern Tjuvarnas jul” premiär. Men Metros barnpanel har redan tjuvtittat på det första avsnittet.

klar

Artikellänk är kopierad

Det är uppenbart att tioåriga Tea Stjärna och Gustaf Hammarsten, som spelar huvudrollerna i ”Tjuvarnas jul”, har haft kul under inspelningen.

Nu känner de varandra så väl att de skrattlystet faller varandra i talet när de ska beskriva julkalendern. – Den är lite rolspännandesorglig, säger Gustaf Hammarsten och får medhåll av Tea Stjärne:– Ja, exakt, den är lite av allt. Den är rolig vid vissa tillfällen och så blir den lite spännande.

klar

Artikellänk är kopierad

TT Spektra/Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro