ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Blixtsnabb sajt när du söker nytt jobb

Caroline Engvall · 28 Nov 2013
Uppdaterad 28 Nov 2013

klar

Artikellänk är kopierad

Nya Metrojobb.se
Nya Metrojobb.se
Alex Greidinger är onlinechef på Metro.
Alex Greidinger är onlinechef på Metro.Foto: Natanael Johansson

Nu ska det bli ännu enklare att söka jobb. 

I dagarna lanserades nya metrojobb.se – en moderniserad och förbättrad version av Metros populära jobbsökarsajt.

– Nu har vi inte bara en ny design, vi har också bytt ut teknologin. För användarna betyder det en blixtsnabb sajt, säger Alex Greidinger, onlinechef på Metro. 

– Vi gör den här förändringen för att stärka positionen som den urbana och motiverande jobbsajten.

I dag har metrojobb.se ungefär 130 000 unika besökare varje vecka. 

– Användarna ska snabbt och enkelt hitta och kunna söka sitt drömjobb. Om man inte hittar vad man söker direkt kan man enkelt prenumerera på en matchmejltjänst som mejlar dig så snart sajten får in ett jobb som matchar din sökning, säger Alex Greidinger.

Här hittar du nya Metrojobb.se

”Metrojobb är lätt att söka på”

Nu lanseras nya metrojobb.se – sajten som gör det lättare att hitta och söka drömjobbet. ”Sidan gör jobbsökandet lättare och mer intressant,” säger Tom Bernhardsson, som fick jobb som IT-administratör tack vare metrojobb.se.

Över två miljoner har sökt jobb via metrojobb.se sedan lanseringen för fyra år sedan.

Nu lanseras en ny version av sajten med ny design och smartare funktioner.

En av alla som har fått jobb via sajten är Tom Bernhardsson, 21. Han läste data/el- och nätverksteknik och hade ett konsultuppdrag hos Hewlett & Packard när han ville byta till tryggare avtal. 

– Metrojobb.se var lätt att söka på: en öppen sajt med visioner. Där fanns all information om jobb och uppdrag som jag behövde, sedan var det bara att ta reda på mer information om företaget.

Ett företag som lockade Tom Bernhardssons intresse var IT-företaget Thalamus.

– Flera olika firmor ville anställa mig, men jag fastnade för att de verkade bry sig om sina konsulter. Dessutom erbjöd de mig fast jobb med kollektivavtal och pension.

Camilla Molander är rekryterare på Thalamus och använder alltid metrojobb.se för att nå ut med företagets utannonserade tjänster.

– Sajten är en självklar publiceringskanal för oss. Vi stämmer alltid av med våra sökande var de har sett annonsen och då nämner många metrojobb.se. Genom att kombinera webb med tidningsannonsering når vi ut väldigt brett.

Tom Bernhardsson jobbar i dag som konsult för Thalamus, tack vare deras annons på webben. Han råder alla jobbsökande att använda metrojobb.se.

– Skriv relevanta ord i sökfältet för att få bra träffar – och framför allt: våga söka! Det finns inget att förlora på att göra det.

Tom Bernhardsson hade flera firmor som ville anställa honom efter att han sökt jobb på metrojobb.se. Till slut valde han IT-företaget Thalamus.
Tom Bernhardsson hade flera firmor som ville anställa honom efter att han sökt jobb på metrojobb.se. Till slut valde han IT-företaget Thalamus.Foto: Natanael Johansson
klar

Artikellänk är kopierad

Caroline Engvall
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro