ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Blod i trapphuset upprör hyresgäster

Johanna Ohlson · 1 Okt 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Hyresgästerna har hittat blodiga bommullstussar och kanyler i trapphuset.

Hyresgästerna har hittat blodiga bommullstussar och kanyler i trapphuset.


klar

Artikellänk är kopierad

Dålig städning, lägenheter i akut behov av renovering och missbrukare som sover i trapphuset. Så ser situationen ut på Temperaturgatan enligt över 30 hyresgäster.– Vi har flera gånger hittat kanyler och blodiga bomullstussar. Det gör mig rädd när jag vet att jag har min dotter här, säger Robert Hudec.

I flera år har ytterdörrarna på Temperaturgatan på  Hisingen stått öppna dygnet runt. Låsen är trasiga. Ofta passar missbrukare på att ta sig in och sova i trapphuset.

Efter ett protestbrev till kommunen, som över 30 hyresgäster skrivit på, lovar hyresvärden nu bättring även om viss kritik anses överdriven.

– Jag har dåligt samvete för de olåsta portarna. Det ska jag åka ut och titta på i nästa vecka, säger Ulf Zetterberg på Gunnar Zetterberg Byggnads AB.

När kan hyresgästerna förvänta sig att det händer något?– Jag kan inte säga exakt vilken vecka det blir. Men jag ska titta på det.

klar

Artikellänk är kopierad

Johanna Ohlson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro