ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Blondinbella får egen tv-show

Anneli Wikström · 15 Dec 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: SCANPIX

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip får en egen tv-show. – Nu får jag visa vem jag är, säger hon. Isabella ”Blondinbella” Löwengrip driver en av Sveriges mest lästa bloggar. Nu är det dags att ta sig an nästa utmaning. Hon ska få ett eget tv-program i TV400. Det ska heta ”Blondinbellas tv-dagbok”, skriver Expressen. – Bloggen är en förskönad bild av verkligheten. Där väljer jag bort allt tråkigt men i tv-programmet blir det den riktiga Isabella. Nu får man se när jag sitter i soffan med pojkvännen, bråkar med honom och så vidare.

Varje dag ska man få en inblick i Blondinbellas liv. Man kommer att få följa med på allt från julfirande, skolan, semestrar och kändisfester. Ikväll är det dags för första avsnittet, skriver Expressen. – Programmet har premiär i kväll.
– Jag har inte riktigt förstått det än. Jag kommer att se det för första gången samtidigt som svenska folket och vi ska ha någon slags premiär hemma hos mig, säger Blondinbella.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro