ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Blondinbella hänger ut och polisanmäler näthatare

Gustaf Eriksson · 22 Feb 2013
Uppdaterad 22 Feb 2013
Blondinbella hänger ut och polisanmäler näthataren

Blondinbella hänger ut och polisanmäler näthataren Foto: Scanpix


"Skjut henne i huvudet, och häng henne i närmsta träd". Så löd det första näthatet som Isabella Löwengrip efter Uppdrag Gransknings dokumentär. Nu tänker Blondinbella polisanmäla mannen.

klar

Artikellänk är kopierad

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 22, talade nyligen ut om hatet och hoten som hon dagligen fått på nätet under flera år. Hon hyllades för att hon vågade berätta, och i samband med Uppdrag Gransknings dokumentär för drygt två veckor sedan slutade hatarna att trakassera henne. 

Men nu har hon återigen fått ett hatfullt hot på internet. "Skjut henne i huvudetm häng i närmsta träd," skriver en man på Facebook.  Inlägger har gillats av 24 personer.

Blondinbella tänker polisanmäla mannen.  "Jag ska hängas, du kommer polisanmälas", skriver hon på Twitter.  På sin blogg hänger hon också ut näthataren med namn och bild. "Jag bara undrar om du bott under en sten den senaste tiden. Jag har många som ogillar mig och min politiska ståndpunkt, men till och med mina värsta hatare slutade att maila kränkningar efter programmet." skriver hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro