ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Blondinbella” ska bli mamma igen

Emma Björkman · 30 Sep 2014
Uppdaterad 30 Sep 2014
Isabella Löwengrip och maken Odd Spångberg. 

Isabella Löwengrip och maken Odd Spångberg.  Foto: TT


Bloggaren och entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 23, ska bli mamma igen. Hon avslöjade nyheten själv på sitt Instagramkonto och på sin blogg.

klar

Artikellänk är kopierad

"Jag är gravid igen! Gillis ska få ett syskon! Herregud, tårarna rinner bara för att jag skriver om det. Det är så himla stort och häftigt och vi är så lyckliga och förväntansfulla", skriver Isabella Löwengrip på sin blogg.  Bebisen väntas komma den 14 april nästa år. "Det blir 17 månader mellan Gillis och nya plutten vilket är tajt men också kul. Det har varit svårt att hålla det hemligt för er sedan jag plussade men vi bestämde oss ändå för att hålla ut till vecka 12. Det är ändå väldigt härligt att få ha något så stort för oss själva. Men nu syns magen så det går inte att dölja," skriver hon på sin blogg. Isabella Löwengrip är gift med Odd Spångberg, 26. De har sedan tidigare sonen Gillis som föddes den 19 november förra året.  ​ ​

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro