ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Blondinbella trotsar hot – fortsätter blogga

Jenny Sköld · 12 Jun 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Blondinbella.se

– Jag kopplar min  blogg till yttrandefriheten. Om jag slutar blogga så fungerar ju inte den, säger 17-åriga Isabella Löwengrip, som driver den uppmärksammade bloggen Blondinbella, till Metro.

Det var i tisdags under EM-festen i Kungsträdgården som Isabella Löwengrip blev attackerad med en flaska, som nästan träffade huvudet. Enligt bloggen skrek folk "ditt jävla äckel" och hon fick en panikattack.

Incidenten fick henne att allvarligt fundera på att lägga ner sin blogg. Men nu har hon ändrat sig.– Det var så många läsare som inte tyckte att det skulle vara som att vika sig. Dessutom är det mitt yrke att blogga.

Men hon tänker bli mer försiktig med vad hon skriver framöver.

– Jag tänker inte tala om vart jag ska och kommer att vara försiktig med att vistas på platser med folksamlingar. Tidigare har jag inte tänkt på att jag varit igenkänd på det viset. Det har mest varit tjejer som kommit fram och velat ha autograf, vilken bara varit ganska gulligt. Vad är det som folk retar sig på hos dig, tror du?– Det kanske är att jag sticker ut för mycket, att det är för mycket Barbie över det hela. Men i fortsättningen ska jag klä mig lite annorlunda när jag går ut.

Isabella Löwngrip har blivit en ett slags medial frontperson för de unga kvinnliga bloggare som tjänar pengar på att skriva om kläder och smink. Hennes blogg tillhör de absolut mest lästa svenska bloggarna just nu.

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro