ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Blondinbellas pojkvän tredje mest lästa bloggen

Tomas Lundin · 12 Aug 2008
Uppdaterad 9 Mar 2017
Nils Grundberg och Isabella Löwengrip.

Nils Grundberg och Isabella Löwengrip. Foto: Jessica Gow/TT


klar

Artikellänk är kopierad

Sverige har fått en ny bloggkung. På bara en vecka har Nils Grundberg, 23, blivit Sveriges mest lästa manliga bloggare. Mycket tack vare flickvännen och bloggdrottningen Isabella ”Blondinbella” Löwengrip.

– Det känns jättebra, jag har ju bara bloggat en vecka, säger Nils Grundberg till metro.se.

Hans blogg Storstadspojken har rusat upp som Sveriges tredje mest lästa privatblogg enligt Bloggportalen.se med drygt 147 000 läsare förra veckan. Det gör honom också till den mest lästa manliga bloggaren alla kategorier.

Sambon Isabella Löwengrip driver den mest lästa bloggen alla kategorier i Sverige. Under de åtta månader som de varit ett par har Nils lärt sig mycket om bloggvärlden och för en vecka sedan var tiden mogen för att starta en egen blogg.

Det slutgiltiga målet är att kunna tjäna pengar på det. I alla fall för att dryga ut studiemedlen.

– Men det handlar även om att kunna dela ett intresse med sin flickvän, säger han.

Nils Grundberg beskriver Storstadspojken som den enda stora killbloggen. Mycket handlar också om flytten från småstaden Örnsköldsvik till Stockholm för ett och ett halvt år sedan.

Blondinbella själv är glad över att sambon börjat blogga.

– Det är jättekul att han får förståelse för all tid som jag lägger ner. Jag har sett att han har en skrivtalang som han kan utnyttja, säger hon.

Isabella Löwengrip beskriver sig själv och pojkvännen som Sveriges kung och drottning i bloggvärlden, men det är inte något snack om vem som sitter högst på tronen.

– Han går inte om mig, säger Blondinbella.

Nils bloggfajt med Hanna Fridén

Storstadspojken Nils Grundberg har bara varit igång en vecka, men har redan kommit i konflikt med metrobloggaren Hanna Fridén.SKITSNACK.

På sin blogg skriver han vad han tycker om tjejer som pratar om bajs. Som illustration till inlägget har han den frispråkige metrobloggaren Hanna Friden.

”Dessa tjejer verkar tycka att det är höjden av frigjordhet för en tjej att äntligen få skrika bajs! rakt ut. Till er vill jag säga, det är inte häftigt ni uppfattas som töntiga och korkade, inte häftiga, galna och frigjorda. Det är heller ingen feministisk handling att prata om sin eller andras avföring, det är bara löjligt.”, skriver han på bloggen.

Svaret från Hanna Fridén lät inte vänta på sig:

”Jag tror att Nils är den enda som jag hitills sett som tolkar min bajshumor som något feministiskt statement.”, skriver hon.

Och fortsätter: ”Jag tycker synd om Blondinbella. Det måste vara asjobbigt för henne när hon har bajsat.”

Nils Grundberg säger till metro.se att inlägget inte var riktat mot Hanna Fridén personligen.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro