ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Blottade sig med penisring – greps

Hugo Ewald · 7 Maj 2016
Uppdaterad 7 Maj 2016
En penisring är en ring av till exempel gummi eller töjbar plast som träs runt roten av penis för att sakta ner blodflödet och förstärka personen som bär dens erektion.

En penisring är en ring av till exempel gummi eller töjbar plast som träs runt roten av penis för att sakta ner blodflödet och förstärka personen som bär dens erektion. Foto: Alamy/Montage


Under lördagen blottade sig en man för en kvinnlig väktare på Södermalm i Stockholm. Eftersom mannen bar en så kallad penisring kunde han snabbt identifieras och gripas.

klar

Artikellänk är kopierad

Under lördagen ska en man blottat sig för en kvinnlig civilklädd väktare på Södermalm i Stockholm. 

”En blottare kunde gripas under dagen. Bra signalementsuppgifter, en är blottaren burit penisring som även anträffades på vid gripandet”, skriver Södermalmspolisen på sitt officiella twitterkonto.► LÄS MER: Polisens efterlysning: blottare med liten snopp

Efter att han blottat sig försökte mannen försvinna från platsen, men då han bara en penisring runt sin penis kunde väktaren följa efter mannen och tillkalla polis som snabbt kunde gripa mannen.

– Eftersom han hade det här graverande signalementet togs beslut om kroppsvisitering. Då anträffades penisringen på organet, säger Victor Adolphson, yttre befäl på polisen Södermalm till Aftonbladet.

Penisringen när nu beslagtagen då den enligt Victor Adolphson får anses som hjälpmedel vid brott.

► LÄS MER: Dildoviftande blottare hade kniv

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro