ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bo Kasper: Vad vill jag bli igenkänd för?”

Anneli Sandberg · 2 Nov 2013
Uppdaterad 4 Nov 2013

I kväll är det Bo Kasper Sundströms tur att vara huvudperson i Så mycket bättre”. Men det var inte helt självklart att Piteåsonen skulle vara med.

klar

Artikellänk är kopierad

”Hon är så söt” och ”I samma bil” är två av Bo Kaspers orkesters största hittar och kanske några av de låtar vi får höra i kväll i ”Så mycket bättre”. När Metro träffar huvudpersonen Bo Kasper Sundström är han nästan överväldigad av sin medverkan i programmet.

– I efterhand bearbetar jag det fortfarande intensivt. Det var nästan som ett läger där man skulle konfrontera sig själv. Eller som speeddating, säger han och skrattar.

En av de saker Bo Kasper var mest nyfiken på när han tackade ja var att få sitta ned med andra artister och snacka om sånt som de alla dagligen lever med.

– Prata om karriären, när det inte gått så bra. Man kan känna sig ensam med de här känslorna, även om man spelar i ett band. Här fick man tillfälle att lufta.

Men det var ingen självklarhet att tacka ja. Bo Kasper övervägde både en och två gånger.

– Programmet är så exponerande och det är mycket tid då kameran är på. Man ska tänka sig för innan. Vad vill jag bli igenkänd för? Men jag tycker ändå att programmet fokuserar på musiken och karriären och därför kändes det okej att vara med, säger han.

Vad var du mest nervös för?

– Att sjunga Kens låtar för att han är rappare. Att göra om hans låt till min kändes som en utmaning, men det visade sig inte vara så svårt. Sen om det blev bra eller inte, det vette fan, hahaha.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro