ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bobbi, 19 månader, började skönhetstävla så fort hon kunde gå

Emma Björkman · 27 Okt 2014
Uppdaterad 27 Okt 2014
Bobbi Boyden på scenen under en tävling hon deltagit i. 

Bobbi Boyden på scenen under en tävling hon deltagit i.  Foto: Youtube.com


klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Youtube.com
Foto: Youtube.com
Bobbis mamma Stephanie och pappa Anton hjälper sin yngsta dotter att bli tävlingsredo.
Bobbis mamma Stephanie och pappa Anton hjälper sin yngsta dotter att bli tävlingsredo.Foto: Youtube.com
Bobbi Boyden har vunnit flera priser.
Bobbi Boyden har vunnit flera priser.Foto: Youtube.com
Foto: Youtube.com
Stephanie Boyden.
Stephanie Boyden.Foto: Youtube.com

För fem månader sedan lärde sig 19 månader gamla Bobbi Boyden att gå. Nu blir hon sminkad och deltar i skönhetstävlingar där hon dansar till Beyoncé. – Hon är en diva, säger hennes mamma Stephanie Boyden, 32. 

Iklädd peruk, läppstift och en svart body med strass dansar 19 månader gamla Bobbi Boyden från Essex i England till Beyoncés låt ”Single ladies”. Hon lärde sig att gå för fem månader sedan men är redan en rutinerad deltagare inom skönhetstävlingar. I juni deltog hon i sin första tävling och har redan vunnit en rad priser. Hennes mamma Stephanie Boyden, 32, säger att hennes yngsta dotter springer mot scenen så fort hon hör sitt namn ropas upp och skriker i protest när hon måste lämna strålkastarljuset. – Hon är definitivt en diva, jag måste hålla henne tillbaka, säger hon till brittiska Mirror. Kritiska röster har höjts mot att hon låter ett så litet barn delta i skönhetstävlingar men Stephanie Boyden säger att hon inte utsätter sin dotter för någon typ av fara. – Det finns människor som säger att tävlingarna sexualiserar barn men jag håller inte med. Det är precis samma sak som danstävlingar med skillnaden att barnen vinner tiaror istället för medaljer i slutet, säger hon. Bobbis pappa Anton, 28, håller med. – Hon tycker om det och vi tvingar inte henne att göra något som hon inte vill, säger han. Innan Bobbi Boyden går upp på scenen för att visa upp sig och framföra sin dans sätter hennes mamma på henne peruk, läppstift och nagellack. – Jag sprayar henne inte med brun-utan-sol eller smetar in henne med smink, jag kommer vänta med det tills hon är ungefär fem år gammal.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro