ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bobo hittade drömtjejen – och tappade bort henne

Anders Göransson · 22 Nov 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Foto: Mattias Holgersson


klar

Artikellänk är kopierad

Bobo har fått hjälp att rita efterlysningen. – Jag ritade en bild, men där såg jag ut som Quasimodo. Så en kompis ritade åt mig i stället, efter min beskrivning.
Bobo har fått hjälp att rita efterlysningen. – Jag ritade en bild, men där såg jag ut som Quasimodo. Så en kompis ritade åt mig i stället, efter min beskrivning.

Bobo blev blixtkär på Ikea – men drömtjejen med det gudomliga leendet försvann med hissen. Här är teckningen som ska hjälpa honom att hitta henne igen.

– Jag har efterlyst henne på nätet, på flera större bloggar, och har fått 50 medlemmar i en Facebookgrupp som hjälper till att hitta henne. Jag hoppas fortfarande, säger han till Metro.Den 14 november, strax efter klockan 14, var 25-årige Bobo Nordgren på Ikea i Kungens kurva med en kompis – och där stod hon.

Hjärtat började slå snabbare när den söta blonda tjejen tittade tillbaka och log. Ingen sa någonting, men till slut fick Bobo tag i en lapp och skrev ett meddelande – ville hon ta en promenad eller kanske en fika? Men just då försvann tjejen ner i en hiss tillsammans med sin väninna och hennes barn.– Jag fick panik och sprang nedför trappan ned för att leta, men hon var borta.Bobo åkte hem och surade. Men samma kväll talade han med en kompis som läst en Metroartikel om amerikanen Patrick Moberg, 21-åringen som återfann sin borttappade drömflicka genom att lägga ut en teckning av henne på nätet. Den kärlekshistorien är nu på väg att bli Hollywoodfilm.– Jag tänkte att om det funkar i New York så borde det funka i Stockholm.

Och vad händer om du hittar henne?– Då får jag väl lämna över lappen, och fråga vad de där blickarna och leendet betydde.

klar

Artikellänk är kopierad

Anders Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro