ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bonden fick sin fru

TT Spektra · 12 Jan 2009
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: SCANPIX

På lördagseftermiddagen sa tv-bonden Magnus Englund, 30, ja till sin Emma Karlsson, 23.

Vigselceremonin ägde enligt Expressen rum i Björskogs kyrka utanför Köping. Paret, som träffades i TV 4:s "Bonde söker fru", har bara känt varandra i ett halvår, men är säkra på sin kärlek. - Det finns säkert de som tycker "Oj oj oj, ska de verkligen våga ta det här steget redan nu?". Men för mig finns inga tvivel. Det jag känner i mitt hjärta är bara äkta och innerliga känslor, berättade spannmålsbonden för TT Spektra några månader efter den tv-sända förlovningen. - Att det skulle bli sådan här äkta och stor kärlek på en gång hade jag inte kunnat drömma om.

Bland de 120 bröllopsgästerna fanns de andra tv-bönderna Hanna Johansson, Per Larsson och Peter Gustafsson. Bröllopsfesten hölls på Sundbyholms slott, där paret träffade varandra för allra första gången när tv-inspelningarna inleddes, uppger Aftonbladet, som också rapporterar att TV 4 står för en del av kostnaderna för tillställningen.

Bröllopet kommer att sändas i TV 4 den 26 januari klockan 20.00. I programmet får tittarna även följa parets bröllopsförberedelser.

klar

Artikellänk är kopierad

TT Spektra
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro