ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bönder letar kärlek

Anna Hedlund/TT Spektra · 4 Okt 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011
Per Martin Svensson, Mikael Larsson, Marcus Sjöberg och Andreas Westesson är bönder och söker kärlek i tv.

Per Martin Svensson, Mikael Larsson, Marcus Sjöberg och Andreas Westesson är bönder och söker kärlek i tv. Foto: Bertil Ericson/Scanpix


Fyra bönder följs när de dejtar beundrarinnor i höst

klar

Artikellänk är kopierad

KÄRLEK PÅ LANDET. Att träffa en partner när man jobbar 18 timmar om dygnet är inte lätt. Under hösten hoppas ett gäng svenska singelbönder bryta trenden i ”Bonde söker fru” i TV 4. Åtta singelbönder letar partner i TV 4:s ”Bonde söker fru”. Under tolv veckor, med start i kväll, får tittarna följa böndernas jakt på kärlek.

En av männen är 42-årige Mikael Larsson som driver köttproduktion och odling i Götene. – Man får ta det för vad det är. Jag ser det som en avkoppling från verkligheten. Mina dagar är fyllda av beslut och nu kan man bara hänga med, säger han. De åtta bönderna presenterades i två halvtimmeslånga program i maj och tittarna fick då skriva till den bonde de fattade mest tycke för.

I första programmet avslöjas vilka fyra bönder som fått flest brev och som därmed kommer att följas närmare under hösten. De får välja ut och träffa tio av de kvinnor som skrivit. Därefter väljs sex ut som får följa med på en dejt. Av dessa får sedan fyra flytta in på gården och delta i det dagliga livet.

De övriga fyra bönderna kommer att få läsa sina brev och ta kontakt med någon de fattar tycke för. Programledaren Linda Isacsson återvänder till dem i slutet av programserien för att se hur det har gått. Gemensamt för alla är att hitta någon att dela livet med. – Det är det som är det svåra, att hitta någon som vill ge sig hän och leva ett sådant här liv, säger Per Martin Svensson, 39, från Tomelilla.

klar

Artikellänk är kopierad

Anna Hedlund/TT Spektra
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro