ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Böndernas sista val

Ulrica Widsell · 16 Dec 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

En av dem har avslöjat sina känslor.  I kväll ska bönderna göra sina slutgiltiga val. Fann de kärleken?

 Thilde Höök , 27, Månkarbo i Uppland:Ditt val blir kanske inte så svårt …? – Nej det är väl kanske uppenbart att jag väljer Stefan. Det som kändes jobbigt var ju att jag hoppades att Tomas inte skulle ha fått några känslor för mig. Om han skulle det, bara minsta lilla, skulle han ju känna sig besviken. Märker han dina och Stefans känslor?– Han kan ha börjat ana. Är man jättekär är det svårt att vara neutral. Du skulle ju inte pussas i tv, varför blev det så ändå?– Det hade känts så konstigt att inte göra det i den situationen.

 Roger Karlsson, 43, Ljusterö:Var det ett svårt val –  Camilla eller Agneta?– Nej, jag hade väl mer eller mindre bestämt mig vem jag ville ha kvar redan när det var fyra på gården. Ni åker ju på en överraskningsresa utomlands tillsammans – blev det en drömresa?– Resmålet var inget jag själv hade valt, men resan var jättebra. Sällskapet och allting. Är du glad att du varit med?– Ja, jag ångrar mig inte.

 Jan-Olof Hansson, 37, Järvsö:Hur tänkte du när du skulle välja? – Det var svårt. Det var ju två bra ämnen, liksom. Du har ju verkat vara förtjust i både Anette och Åsa, vad var det som avgjorde till slut?– Det var inte roligt att välja bort någon, med det var magkänslan. Jag kände ändå lite mer för en.  Blir det romantik på resan?– Jo, det är klart det var det.  Jag blev överraskad av resmålet, men det var fint.

Per-Jörgen ”Pecka” Östling, 31, Gammelsträng i Hälsingland (väljer mellan Malin och My):– Det vart helt givet hur jag skulle välja. Det kändes som det fanns bara ett alternativ. Det var bara en av dem som hade intresse. Valen innan dess var svårare.Hur kände du själv?– Jag såg ju fram emot att lära känna henne bättre och se om det kunde utvecklas till någonting.

klar

Artikellänk är kopierad

Ulrica Widsell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro