ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Bondfilm vill man bara göra en gång"

Metro Riks · 5 Jul 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

"Bondfilm vill man bara göra en gång" Metro träffar en äkta filmdiva i hatt som trivs i solgasset på Stockholms uteserveringar. ­Jag har promenerat runt på barer och restauranger här sedan i lördags, säger hon och tar av sig sina mörka solglasögon. "Renovering pågår..." tar upp ett infekterat ämne i Frankrike­ illegala flyktingar. ­Det är ett väldigt viktigt ämne just nu, och det är bra att prata om det genom en komedi. Annars är folk rädda för att prata om sådana ämnen. Bouquets rollfigur, en advokat specialiserad på att försvara illegala flyktingar och som samtidigt har colombianska byggarbetare anlitade för renovering där hemma, kräver en hel del av stjärnans skådespelarregister. Annat var det när hon spelade Bondbrud i "Ur dödlig synvinkel" 1981. Vad har den rollen betytt för din karriär?

­ Ingenting. Du gör det en gång, men du vill inte göra det igen. Du ägnar dig inte åt skådespeleri i James Bond. Det är bara stunttrick och specialeffekter och bara kul en gång.

Nyligen separerade Bouquet från den franska filmstjärnan Gérard Depardieu, som hon varit tillsammans med sedan 1997. Hon är förtegen om sitt privatliv men också luttrad efter 30 års karriär. Därför kommenterar hon ändå de paparazzobilder på en nakenbadande Depardieu som semestrar med ny flickvän på Mauritius som synts i medier världen över. ­ Det är extremt otrevligt. Men vi har bra lagar som gör att man kan stämma folk.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro Riks
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro