ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bortförda flickan: Jag hotades med pistol

Josefin Svenberg · 8 Nov 2013
Uppdaterad 8 Nov 2013

Den tioåriga flicka som i onsdags ska ha blivit bortförd i Eslöv har berättat för polisen att hon hotades med pistol och låstes fast med handklovar, skriver Skånskan.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var vid 16-tiden i onsdags som en tioårig flicka blev bortförd av två yngre män när hon väntade på sin lillasyster vid en busshållsplats i Eslöv.

Flickan har berättat för polisen att männen – som ska vara i 18-20-årsåldern – tvingade med henne in i en skog och sa att hon skulle dö om hon gick därifrån, skriver tidningen Skånskan på nätet. Männen ska ha hotat henne med pistol och låst fast henne med handbojor.

– Flickan har berättat att de låste upp handbojorna efter en stund. Sedan gick de från platsen, säger polisens undersökningsledare Per-Anders Norling till Skånskan.

Flickan var borta under en halvtimma och händelsen rubriceras som olaga frihetsberövande. Hon klarade sig utan fysiska skador.

På torsdagen befann sig gärningsmännen fortfarande på fri fot och polisen efterlyser nu vittnen till händelsen, skriver Skånskan.

klar

Artikellänk är kopierad

Josefin Svenberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro