ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bose Solo ger bättre ljud i platta tv:n

Aron Andersson · 27 Nov 2012
Uppdaterad 28 Nov 2012
Bose Solo ger bättre ljud i platta tv:n Högtalaren är lättmöblerad och kan placeras under tv:n – så länge den inte väger för mycket. Den är anpassad för apparater i 32-tumsklassen.

Bose Solo ger bättre ljud i platta tv:n Högtalaren är lättmöblerad och kan placeras under tv:n – så länge den inte väger för mycket. Den är anpassad för apparater i 32-tumsklassen. Foto: Lotta Bergseth


Bose Solo vill ge fylligt ljud till din platta tv. Högtalaren är smidig och lätt att installera men har långt ifrån lika mycket bas som Swedish House Mafia.

klar

Artikellänk är kopierad

Vad är detta för liten låda? Många platta tv-apparater har ungefär lika platt ljud. De inbyggda högtalarna är helt enkelt inte i klass med skärmen. Här gör Bose Solo entré, för att åtgärda problemet.

Hur mycket bättre blir ljudet då?Avsevärt mycket bättre. Du kan självklart inte vänta dig något vidare surroundljud eller någon särskilt kraftfull bas, själva hjärtat i hemmabiosystemet. Den ska ju helst ge samma tryck över bröstet som en lätt hjärtinfarkt, eller panikångestattack. Det ska liksom vibrera i hela tarmsystemet, som på en Swedish House Mafia-konsert. Men då krävs lite fler högtalare och en bra förstärkare.

Men ett hemmabiosystem tar så mycket mer plats? Korrekt. Det är betydligt smidigare att installera Bose Solo. En sladd i väggen och en till tv:n är allt du behöver.

Så den är inte i vägen?Detta är kanske det bästa av allt. Den placeras helt enkelt under tv:n.

Pallar den det?Så länge tv:n inte väger allt för mycket är det inga problem. Den är anpassad för något mindre apparater, i 32-tumsklassen.

Och vad kostar den?Nästan 4 000 kronor får du räkna med att ge. Det är kanske något högt med tanke på att tv-apparater i matchande storlek är lika billiga. Dessutom finns det inte särskilt många inställningar att göra, vilket är både bra och dåligt.

I en mening? Förbättrat tv-ljud i miniformat till lite väl högt pris.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro