ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bosworth och Moss – schyssta som "The boss"

· 18 Aug 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011
Kate Moss, modell Supermodeller är tillsammans med skådespelare kanske de som har sämst rykte när det gäller att skälla ut, förnedra, eller som i Naomi Campbells fall, dänga mobiltelefoner i huvudet på sina anställda. Kate Moss ska vara ett undantag. Kates assistent Fiona Young stannade i sju år innan hon blev gravid och slutade på eget initiativ. Moss ska ha blivit ledsen över att hon slutade, men inte bitter. När barnet föddes bjöd hon på en påkostad "baby shower" där barnet och mamman överöstes med presenter.

Kate Moss, modell Supermodeller är tillsammans med skådespelare kanske de som har sämst rykte när det gäller att skälla ut, förnedra, eller som i Naomi Campbells fall, dänga mobiltelefoner i huvudet på sina anställda. Kate Moss ska vara ett undantag. Kates assistent Fiona Young stannade i sju år innan hon blev gravid och slutade på eget initiativ. Moss ska ha blivit ledsen över att hon slutade, men inte bitter. När barnet föddes bjöd hon på en påkostad "baby shower" där barnet och mamman överöstes med presenter. Foto: Getty


klar

Artikellänk är kopierad

Många kändisar har ett välförtjänt rykte att behandla sina medhjälpare som skräp. Men alla är inte divor. MSNBC har listat stjärnor som är omvittnat schysta mot sina anställda. Här är några av dem.

Kate Bosworth, skådespelerska 
  Skådespelerskan har kopplats ihop med svenske Alexander Skarsgård. Om hennes vänlighet mot assistenten Jacqui Lopez speglar personligheten är det ett bra val för södersonen. Under inspelningen av "Superman Returns" blev de båda goda vänner och när Lopez gifte sig tog Bosworth ledigt från sitt späckade schema för att flyga till Australien och agera brudtärna.
Kate Bosworth, skådespelerska Skådespelerskan har kopplats ihop med svenske Alexander Skarsgård. Om hennes vänlighet mot assistenten Jacqui Lopez speglar personligheten är det ett bra val för södersonen. Under inspelningen av "Superman Returns" blev de båda goda vänner och när Lopez gifte sig tog Bosworth ledigt från sitt späckade schema för att flyga till Australien och agera brudtärna.
Kelly Rowland, artist 
  Före detta "Destiny´s Child"-medlemmen gillar bilar – och att skämma bort folk i hennes närhet. När hon såg en Lotus Elise på en bilmässa i Storbritannien blev hon så förtjust att hon köpte tre stycken. En gav hon till sin assistent, en till sin manager och en behöll hon själv. För att undvika förväxling var bilarna i tre olika färger.
Kelly Rowland, artist Före detta "Destiny´s Child"-medlemmen gillar bilar – och att skämma bort folk i hennes närhet. När hon såg en Lotus Elise på en bilmässa i Storbritannien blev hon så förtjust att hon köpte tre stycken. En gav hon till sin assistent, en till sin manager och en behöll hon själv. För att undvika förväxling var bilarna i tre olika färger.
Bruce Springsteen, artist 
  Springsteen är känd som en trevlig prick, även mot sina medhjälpare. När Bossens assistent Terry Magovern avled i cancer 2007 gav han henne den största äran han kunde ge. Under en konsert på vad som skulle ha varit Terrys 67:e födelsedag spelade han en ny låt, "Terry´s song".
Bruce Springsteen, artist Springsteen är känd som en trevlig prick, även mot sina medhjälpare. När Bossens assistent Terry Magovern avled i cancer 2007 gav han henne den största äran han kunde ge. Under en konsert på vad som skulle ha varit Terrys 67:e födelsedag spelade han en ny låt, "Terry´s song".
REM, band 
  Georgia-bandets assistent David Beisle drömde om att bli en erkänd fotograf. REM lät honom få en chans att förverkliga drömmen när de lät honom ta privata bilder i situationer som ingen annan fotograf kom i närheten av. Fotografierna gavs sedan ut i boken "REM: Hello". Sångaren Michael Stipe skrev förordet och följde med för att sprida stjärnglans över några av Beisles boksigneringar.
REM, band Georgia-bandets assistent David Beisle drömde om att bli en erkänd fotograf. REM lät honom få en chans att förverkliga drömmen när de lät honom ta privata bilder i situationer som ingen annan fotograf kom i närheten av. Fotografierna gavs sedan ut i boken "REM: Hello". Sångaren Michael Stipe skrev förordet och följde med för att sprida stjärnglans över några av Beisles boksigneringar.
Jolie är på den absoluta toppen av kändisskalan, men verkar inte ha tappat kontakten med verkligheten helt och hållet. Hon och assistenten Holly Goline är goda vänner. Så pass goda vänner att de båda skaffade barn samtidigt och dessförinnan poserade på Cannes röda matta med likadana mammaklänningar.
Jolie är på den absoluta toppen av kändisskalan, men verkar inte ha tappat kontakten med verkligheten helt och hållet. Hon och assistenten Holly Goline är goda vänner. Så pass goda vänner att de båda skaffade barn samtidigt och dessförinnan poserade på Cannes röda matta med likadana mammaklänningar.
klar

Artikellänk är kopierad

NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro