ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bra batteritid men för plastigt, Huawei

Aron Andersson · 8 Maj 2012
Uppdaterad 8 Maj 2012
Bra batteritid men för plastigt, Huawei Bland lågpris-Androider är Huawei Honor ett helt okej alternativ.

Bra batteritid men för plastigt, Huawei Bland lågpris-Androider är Huawei Honor ett helt okej alternativ. Foto: Gustav Gräll


Huawei Honor utmanar Android-jättar som Samsung och HTC. Kameran och batteriet imponerar men mobilen är alltför plastig.

klar

Artikellänk är kopierad

Ånej, inte en till smartmobil att hålla koll på!?

Jovisst, kinesiska Hua-wei har inlett sin offensiv på mobilfronten. Men den här mobilen är mest en mellanakt i väntan på huvudnumret Ascend D.

Är det inte tryggare att satsa på Samsung eller HTC?

Vill du ha det senaste, bästa, eller mest potenta alternativet så är det nog där du bör leta ja. Men bland lågpris-Androider är det här ett helt okej alternativ. Den vita modellen som jag pillat på är tyvärr lite för plastig för min smak.

Okej, finns det något som lockar extra?

Skärmen är oväntat bra och dessutom fungerar kameran väldigt fint. Åtta megapixlar känns generöst. Just det, sedan trycker Huawei själva på batteritiden.

Så batteriet dör inte varje kväll som på andra smartmobiler?

Nä, och kanske är det på bekostnad av det lite fula skalet som rymmer ett tjockare batteri. Men extra batteritid är alltid välkommet. Dessvärre blir det inte så mycket extra om du använder mobilen flitigt.

I en mening?

Tråkig och plastig, men funktionell Androidmobil från Huawei.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro