ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Brad Pitt hånas för parfymreklam

Jenny Sköld · 16 Okt 2012
Uppdaterad 16 Okt 2012

klar

Artikellänk är kopierad

Skådespelaren Brad Pitts frontande av Chanel 5:s senaste reklamkampanj har blivit en stor sak inom modevärlden. Förutom att har är Brad Pitt är det också faktumet att han är man som dominerat förhandssnacket. Han är den första mannen som lånar sitt ansikte till en Chanel-kampanj.

Men sedan den publicerades på måndagen råder snarare en lite fnissig stämning bland kommentarerna på Twitter.

Som: "Brad Pitts reklam hade varit mer trovärdig om han gjort den i kycklingdräkt".  Författaren Ian Rankin skriver: "Du behöver ett hjärta av sten för att inte skratta. Jag skrattade. Jag skrattar fortfarande."

Jaqueline Burt skriver på bloggen The Stir: "Det är det roligaste Brad Pitt gjort på jättelänge – hans komiska ådra är helt undervärderad – kan inte hålla mig till poängen! Vänta, varför fanns det ingen poäng?"

Inte heller stilbloggaren på Huffington Post är särskilt imponerad: "Brad Pitts nya Chanel-video är gravt störd". 

Andra är rätt och slätt besvikna efter chaussen: "Brad Potts Chanelvideo är ganska lam. Vi förväntar oss mer av dig! skriver tv-kanalen VH1 på sin Twitter.

Men Brad Pitt är förstås inte ensamt ansvarig för resultatet. Bakom regin står Joe Wright, som bland annat regisserat Stolthet och fördom.

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro