ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bråding behöver en paus

Jenny Sköld · 11 Nov 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Bilden är hämtad från Sanna Brådings blogg.
Bilden är hämtad från Sanna Brådings blogg.

Hon åkte fast för narkotikabrott, dömdes till fängelse och började blogga om den tuffa vägen tillbaka. Men nu vill Sanna Bråding få en paus från offentligheten. "Jag är ledsen att göra er besvikna, men just nu pallar jag inte", skriver hon på Metrobloggen.Före detta Idol-programledaren Sanna Bråding valde att gå ut offentligt och berätta att hon åkt fast för narkotikabrott tidigare i år. I rätten dömdes hon till en månads fängelse, som hon fortfarande väntar på att avtjäna. På bloggen har man kunnat följa hennes känslopendlingar mellan hopp och förtvivlan efter domen. För några dagar sedan skapade hon uppmärksamhet när hon rakade av sig håret och lade ut bilderna på sin blogg – för att "få en nystart".

Men nu orkar Sanna inte dela med sig av sina känslor längre."Jag vet inte om jag vill visa upp mig på det viset som innan. Jag behöver nog en liten paus", skriver hon på bloggen. Bråding antyder också att hon behöver ta itu med känslor som hon tidigare tagit till droger för att fly från. "Jag har nog aldrig känt så här mycket i hela mitt liv. Allt virvlar i en enorm fart inombords och jag vet inte ängre hur jag ska lyckas tygla känslorna. Flyktvägarna är ju stängda numera... Faan, det är läskigt!", skriver hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro