ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bråkade med chaufför om betalning – började skjuta på bussen

Filip Häggberg · 14 Sep 2017
Uppdaterad 14 Sep 2017
Gärningsmannen började skjuta på bussen efter en konflikt. Bilden är en genrebild och har ingenting med händelsen att göra.

Gärningsmannen började skjuta på bussen efter en konflikt. Bilden är en genrebild och har ingenting med händelsen att göra. Foto: Shutterstock/Claudio Bresciani/TT


När en man i 20-årsåldern på torsdagen skulle gå på en buss hamnade han i konflikt med chauffören om betalningen. Det slutade med att mannen misshandlade chauffören – och började skjuta mot bussen, rapporterar Stockholm Direkt.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var på torsdagsförmiddagen som polisen larmades till en linjebuss i Vinsta i västra Stockholm.

Busschauffören hade blivit misshandlad av en man i 20-årsåldern efter att de bråkat om betalningen, skriver Stockholm Direkt.

Han ska sedan ha gått av bussen, dragit fram en pistol – och börjat skjuta mot bussen. Ingen ska ha skadats, men det blev märken på bussens dörr och i ett fönster.

– Patrullen säger att det är ett luftvapen eftersom det inte är något genomslag. Det syns att det är ett hål i rutan men att det inte gått igenom, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisen, till Stockholm Direkt.

Gärningsmannen ska ha flytt från platsen och polisen sökte på eftermiddagen av området.

Eva Nilsson beskriver att det var chockat på platsen efter händelsen, och att busschauffören blivit omhändertagen av sin arbetsgivare.

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Häggberg
Filip Häggberg
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro