ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bråket är uppblåst”

Hanna Göransson · 30 Okt 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011
Isaiah Washington, Patrick Dempsey och T.R Knight har bråkat.

Isaiah Washington, Patrick Dempsey och T.R Knight har bråkat. Foto: Reuters


Metro träffade Grey’s anatomy”-stjärnorna inför säsongspremiären

klar

Artikellänk är kopierad

TV-BRÅK. Det har verkligen hettat till under inspelningen av tredje säsongen av succéserien ”Grey’s anatomy” i Los Angeles. Pressen har målat ut skådespelaren Isaiah Washington (Dr Burke) som en stridis med skumt förflutet och någon som heller slåss än pratar. Källor inom produktionen har berättat för skvallerpressen att Washington attackerat Patrick Dempsey (Dr Shepard) på inspelningsplatsen och kastat ur sig nedlåtande homofobiska skällsord. Något som i sin tur tvingade T R Knight (Dr O’Malley) att komma ut och berätta om sin homosexualitet. När Metro möter Washington på inspelningsplatsen i Hollywood varnas vi av produktionsbolaget för att beröra ämnet. – Vi jobbar väldigt mycket. Det är långa dagar och det är så klart stressande, säger Washington, för dagen med solglasögon och keps.   Patrick Dempsey är mer direkt: – Att jag och Isaiah skulle ha bråkat är uppblåst. Vi arbetar ihop och det går upp och ner och det är naturligt och händer på vilken arbetsplats som helst. Vi är som en familj och det är oerhört tröttsamt att pressen blåser upp det här, säger han märkbart irriterad.

•• Läser du allt som skrivs om er i tidningarna? – Man måste på ett sätt, eftersom det förväntas att vi ska kommentera allt. Men det är ganska tragiskt egentligen att de anstränger sig så för att försöka gräva fram något. Och det är extra tråkigt att det som står i fokus just nu är det här påstådda bråket. Serien är nummer ett i USA och pressen är stor på skådisarna. T R Knight (Dr O’Malley)  ligger nu väldigt lågt och har valt att inte göra press. ”Grey’s anatomy” återvänder till Kanal 5 nästa vecka.

klar

Artikellänk är kopierad

Hanna Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro