ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bråket som splittrar "Idol"

Anneli Wikström · 15 Okt 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Det är kris i Idol-fabriken. Deltagarna hotar att bojkotta ”Eftersnacks” programledare Katrin Zytomierska efter att hon sagt att Jesper var ”bögig”. Efter ”Idol” i fredags var det dags för Katrin Zytomierska att göra sin debut som programledare i ”Eftersnack”. Hon fick genast rubriker efter att ha kallat utröstade Jesper Blomberg för ”bögig”. – Jag blev jävligt arg men samtidigt så ska man inte bry sig om vad Katrin säger. Snackar bara en massa skit, skrev Jesper i en chatt direkt efteråt.

Även Loulou Lamotte har tagit illa vid sig efter att Katrin jämfört henne med Anna Book. – Hon påminner mig om Anna Book, Loulou. Inte för det som ni tänker nu, utan för att Anna bölade ju nästan varje vecka i Let´s Dance. Undrar om mulliga, he he, personer har lättare till tårar, skrev Katrin på Idol-bloggen.

Nu är stämningen bland ”Idol”-deltagarna upprörd. Det pratas om att de ska bojkotta Katrin på fredag och inte svara på hennes tilltal. – Jag vill inte kommentera hur deltagarna känner. Du får ta det med TV400, säger Lili Assefa, pressansvarig för ”Idol”, till metro.se.

Katrin verkar dock inte särskilt orolig för en bojkott. Hon skriver på sin blogg att hon tänker fortsätta vara spontan och ärlig. Att hon fått två anmälningar hos Granskningsnämnden bryr hon sig heller inte nämnvärt i. – Ni kan anmäla mig hur mycket ni vill!

Om man ska tolka Katrins blogg rätt så är hon mer än nöjd med sin programledardebut. – Tre saker ville jag åstadkomma med min medverkan i Idol. Jag ville röra om, jag ville öka tittarsiffrorna och jag ville vara snygg. Fy fan va jag är på G!

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro