ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Brangelina fick 66 miljoner för bebisbilder

Anneli Wikström · 14 Jul 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Enligt en tidning i Nice har Angelina Jolie och Brad Pitt sålt de första bilderna på sina tvillingar. Summan: 66 miljoner kronor.Enligt förlossningsläkaren Michel Sussmann var Angelina Jolie och Brad Pitt ett fantastiskt team under förlossningen. – De pratade och var verkligen tillsammans, säger han vid en presskonferens som hålls med anledning av att Angelina Jolie och Brad Pitt fick sina tvillingar natten till söndagen.

Det blev en flicka och en pojke som fått namnet Knox Leon och Vivienne Marcheline. Knox föddes 18.27 och Vivienne anlände en minut senare genom kejsarsnitt. Pojken vägde 2281 gram medan flickan vägde 2267 gram.– Vi använde epidural som bedövning och Angelina var därför vaken. Hon pratade och skrattade. De var väldigt glada, berättar Sussmann.

Brad Pitt får beröm av läkaren. Han beskriver honom som en assistent som klippte navelsträngen och tog hand om sin hustru på alla sätt och vis. – Han var fullkomligt lugn och väldigt glad över att få vara med då hans barn föds. Han var väldigt rörd och känslosam, säger Michel Sussmann.

Angelina och barnen kommer att vara kvar på Lenval sjukhuset i Nice i några dagar. Sussmann betonar dock att alla mår bra och att det är rutin i Europa att man är kvar och vilar ut några dagar efter en förlossning.

Medan Angelina och tvillingarna återhämtar sig efter förlossningen slåss världens tidningar om att få publicera första bilderna på barnen. Enligt den brittiska Pr-gurun Max Clifford kan de första bilderna vara värda 100 miljoner kronor. – Det kommer att bli det största babyavtalet någonsin, säger han till nyhetsbyrån AP. Enligt en tidning i Nice ska Angelina och Brad dock redan ha sålt rättigheterna till en amerikansk tidning för över 11 miljoner dollar, alltså 66 miljoner svenska kronor. Pengarna ska gå till välgörenhet, skriver VG.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro