ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Brasilianska stjärnans hårda ord om Maikalele och Draken

Erik Glanell · 22 Mar 2019
Uppdaterad 22 Mar 2019
Gabriel "Fallen" Toledo.

Gabriel "Fallen" Toledo. Foto: RFRSH Entertainment


Vad som skulle ha varit en komplimang från Gabriel "Fallen" Toledo blev i stället en rejäl känga till de svenska spelarna.

klar

Artikellänk är kopierad

I uppladdningen inför Blast Pro Series São Paulo intervjuades lagen av Frankie Ward om förväntningarna inför turneringen. Bland anndra tog Mibr-spelarna Epitácio ”TACO” de Melo och Gabriel ”Fallen” Toledo plats i soffan för att svara på frågor i sändningen på Twitch.

När samtalet kom in på William ”Draken” Sundins inhopp i Ninjas in Pyjamas blev stämningen i studion lite märklig. Gabriel ”Fallen” Toledo avfyrade vad som lätt kan tolkas som riktigt skarpa skott mot två svenska spelare.

”Draken och Maikelele är två spelare som inte kan göra något bra. Men om de spelar i Ninjas in Pyjamas så är de världens bästa spelare”, säger Mibr-kaptenen.

Epitácio ”TACO” de Melo försöker flika in med en protest mot sin kollega men Toledo säger bara ”Det är sant, det är sant”.

Citatet fångades upp av Instagramkontot @csgo_newspaper och fick William ”Draken” Sundin själv att ställa den brasilianska spelaren mot väggen.

”Va fan?”, frågan han i en Tweet med en skärmdump på Instagram-posten.

”Haha, jag formulerade mig dåligt. Jag ville bara säga att ni är väldigt bra när ni spelar i NiP, en perfekt matchning. Jag har uppskattat när ni spelat med dem. Ursäkta om det inte uppfattades så”, svarade Gabriel ”Fallen” Toledo.

Under lördagen möts de båda AWP-stjärnorna på Train, en karta där just snipern har ett tungt lass att dra för att nå framgång.

Med Fallens uttalande som bensin på elden blir mötet lite extra spännande.

MISSA INTE: Få koll på esportveckan som gått med ett nytt avsnitt av Update

Annons:

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro