ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Brian: Frestelserna är många och nära

Malin Dahlberg/TT Spektra · 30 Maj 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Brian Littrell från 1990-talets största pojkband Backstreet Boys har gjort sin solodebut  och hans album speglar hans kristna tro.

Droger, alkohol och interna stridigheter tvingade Backstreet Boys att ta en paus som varade i fem år. På fem år hinner pojkar bli män och fansen hitta andra föremål för sin beundran. – Det finns en uppfattning om att pojkband inte kan leva vidare, men här är vi 13 år senare med en ny platta ute, säger Brian Littrell på telefon från Georgia.

KRISTNA TEXTER Nyligen släppte Brian Littrell sin solodebut ”Welcome home”. En modern popskiva med kristna texter som den djupt troende Brian haft i bakhuvudet i över tio års tid. – Jag fick ett stipendium till en bibelskola ungefär samtidigt som Kevin frågade om jag ville sjunga i Backstreet Boys. Det finns många frestelser i den sekulariserade musikbranschen. Brian tackar Gud för att han lyckats stå emot de värsta under åren i Backstreet Boys.

LÄTT ATT TAPPA HUVUDET – När man är på turné är det lätt att tappa huvudet. Frestelserna finns där på bara en armlängds avstånd. Då är det viktigt att vara stark och ta rätt beslut, och det tror jag är enklare om man har en stark tro. Enligt Brian tar alla comebacken på fullaste allvar. – Förr kände jag att vi var tvungna att bevisa något. Nu är jag nöjd så länge vi kan fortsätta göra bra musik och vi har fans som vill följa med oss på vägen.

klar

Artikellänk är kopierad

Malin Dahlberg/TT Spektra
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro