ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Britney Spears förlorar barnen

Metro.se · 1 Okt 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Brittney Spears Tidigare anklagad för sin slöa dans. Nu förlorar Britney Spears vårdnaden om sina två barn.

Brittney Spears Tidigare anklagad för sin slöa dans. Nu förlorar Britney Spears vårdnaden om sina två barn.


klar

Artikellänk är kopierad

Britney Spears förlorar vårdnaden om sina barn. På onsdag ska de överlämnas till Kevin Federline. Efter en utdragen vårdnadstvist rapporterar brittiska medier att Kevin Ferderline har vunnit kampen om parets barn, Sean Preston, 2 och Jayden James, 1.

Domare Scott M Gordon förkunnade i domstolen att Kevin kommer att ha vårdnaden om barnen från och med onsdageftermiddag.

Livvakten vittnarDomaren gav ingen motivering till beslutet. Men det grundas på rader av anklagelser mot Britney om hur katastrofal hon varit som mamma. Framför allt har hennes exlivvakt Tony Baretta attackerat henne och berättat att hon tog droger inför barnen och gick naken hemma alltför mycket.

Domaren som fattade beslutet i går har tidigare sagt om Britney att hon "uppvisar ett vanemässigt bruk av droger och alkohol".

Som en del i vårdnadsstriden beordrades hon tidigare att två gånger i veckan låta testa sig för droger och alkohol. Hon skulle också genomgå ”föräldraträning”.

Beslutet kommer bara tio dagar efter att Britney Spears, 25, stått inför rätta anklagad för att ha krockat och sedan smitit från en olycka. Hon saknade även giltigt körkort.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro