ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Britney Spears i sexbråk

Anneli Wikström · 15 Feb 2011
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: Scanpix/Alloverpress


klar

Artikellänk är kopierad

Britney Spears ex-pojkvän Adnan Ghalib har ett sexband där de båda är aktörer. Nu hotar han att sälja bandet. Men Britney säger att hon ska köpa bandet- till vilket pris som helst.När Britney Spears och ex-pojkvännen Adnan Ghalib spelade in den två timmar långa sexfilmen i Mexiko var Britney inte i sitt livs bästa form. Hon missbrukade droger, var psykiskt instabil och hade precis förlorat vårdnaden av sina söner, Sean Preston och Jayden James, till deras pappa Kevin Federline.

Och nu får Britney sota för att hon lät Adnan föreviga natten i Mexiko. Han hotar med att sälja filmen till högstbjudande och enligt tidningen The Sun är en porrsajt på Internet väldigt intresserade. De har erbjudit 62 miljoner för rullen.

Men Britney tänker inte ge sig utan en fight. Hon laddar för en världsturné och håller på spela in en ny skiva och vill inte att fokus ska riktas någon annanstans än på detta. Därför har hon, enligt The Sun, bestämt sig för att köpa bandet, oavsett vad det kommer att kosta henne. – Hennes advokater jobbar övertid. De har blivit tillsagda att göra vad som krävs för att få tag på bandet innan det når Internet, säger en källa till tidningen.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro