ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Britney Spears vill göra mindre sexiga musikvideor

Emma Björkman · 6 Okt 2013
Uppdaterad 6 Okt 2013

Britney Spears musikvideo till låten Work bitch” är full av sexuella anspelningar. Men stjärnan önskar att hennes videor kunde handla mindre om sex och mer om dans.

klar

Artikellänk är kopierad

Britney Spears piskar en av bakgrundsdansarna i videon till sin senaste singel "Work bitch".
Britney Spears piskar en av bakgrundsdansarna i videon till sin senaste singel "Work bitch".Foto: Landmark Media Ltd

Britney Spears gästade radioprogrammet ”The TJ show” i Boston och när intervjun kom in på hennes nya, sexiga musikvideo till låten ”Work bitch” medgav att hon ibland drivs för långt. – Det ingår en hel del sex i det jag gör men ibland skulle jag vilja att det var som förut när jag hade en och samma outfit genom hela videon och dansade hela tiden och det inte var lika mycket anspelningar på sex, sa Britney Spears, 31 till radioprogrammet. Hon berättade att hon satte ned foten under arbete med videon till ”Work bitch”. – Herre gud, jag visade mycket mer hud och gjorde många andra saker till videon än vad som finns med i den. Jag sa nej till hälften av videon, jag är en mamma och jag har barn och det är svårt att spela sexig mamma när du även ska vara en popstjärna. Jag måste vara sann mot mig själv och känna efter när jag gör saker.LÄS MER: Britney Spears video bannlystBritney Spears piskar kvinna i nya musikvideonVideon som visar mer av Britney Spears

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro