ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Britney tackar fans för stöd

Jenny Sköld · 18 Maj 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Den otursförföljda popsjtärnan Britney Spears har lagt ut ett meddelande på sin hemsida där hon tackar sina fans för deras stöd under "en prövande tid". "Jag skriver detta brev för att alla ska veta att ert stöd verkligen hjälpt mig", står det i meddelandet.

Spears ger därmed intryck av att de svåra tiderna är något som nu ligger bakom henne. Hon fortsätter: "Jag är så lyckligt lottad att ni bryr er tillräckligt mycket om mig för att bli oroliga och ska fortsätta att leva i detta ljusare tillstånd med er alla vid min sida".Den "prövande tiden" lär syfta på en lång rad skandaler och händelser som omgärdat stjärnan det senaste året. Efter en skilsmässa har hon tvingats slåss för att inte förlora allt för många miljoner till ex-maken Kevin Federline. Efter hennes väldokumenterade okontrollerade festande före och efter skilsmässan har hennes lämplighet som mor blivit ifrågasatt och därmed hennes vårdnad om hennes och Federlines två gemensamma söner. Omvärlden har därutöver i medierna kunnat följa hur stjärnan tas in på behandlingshem, rymmer - två gånger, rakar av sig håret och sedan hotar med att ta sitt liv.

Men nu ger stjärnan åtminstone sken av att allt ser ljusare ut. Vårdnadstvisten är löst. Spears och Federline verkar prata med varandra och Britney Spears orkar le åt kamerorna igen.

En ny, fräsch hemsida är också på gång, meddelas på www.britneyspears.com.

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro