ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Britneys lämplighet som mamma prövas

Anneli Wikström · 22 Jan 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Britney har äntligen åkt till domstolen för att ha förhör med Kevins advokat. Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle.
Britney har äntligen åkt till domstolen för att ha förhör med Kevins advokat. Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle.Foto: SCANPIX

Britney Spears har suttit i förhör med Kevin Federlines advokat. Han ville veta allt om hennes drogmissbruk och förmåga att ta hand om barnen. I april avgörs vårdnadstvisten. Sedan Britney Spears fick ett sammanbrott och låste in sig på toaletten med sin yngste son har hon missat alla möten med ex-maken Kevin Federline och hans advokat Mark Kaplan. Hon har vägrat åka till domstolen vilken inneburit att Kevin har fått tillfällig vårdnad av sönerna Preston, 2, och Jayden James, 1.

I april avgörs den långa vårdnadstvisten som Britneys vänner är rädda ska bli dödsstöten för henne. Hon har skrivit ett självmordsbrev och hon har hotat att ta livet av sig. Om hon helt förlorar barnen till Kevin är vännerna rädda att hon gör allvar av hoten.

I måndags tog sig Britney dock i kragen och träffade Kevins advokat i över två timmar, enligt tidningen People. De pratade om allt ifrån hennes drogmissbruk till hennes förmåga att ta hand om barnen. – Kevin vill ingenting hellre än att uppfostra sina barn tillsammans med deras mamma. Men barnens trygghet, hälsa och välmående måste komma i första hand. Det är viktigast, säger Mark Kaplan i People.

När Britney kom till mötet var hon blek och såg allvarlig ut, enligt tidningen. Hon hade stöd av en vän när hon gick in på förhöret som kan komma att avgöra hennes framtid med barnen.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro